Hoppa till innehåll

Laxen Lennart på lägerskola

Jag har fått följa med femmorna på lägerskola i Hästveda. Det var jätteroligt! Jag fick doppa mig i sjön. Jag fick följa med Sheldon och Theo till golfbanan och de lärde mig hur man spelade golf. Jag tror att man ska få bollen in i hålet längst bort på banan. På kvällen fick jag sitta vid den stora brasan, det var varmt och skönt och jag var väldigt avslappnad. Efter vi hade suttit vid brasan skulle vi gå på en spökrunda i skogen, det var jätteläskigt och det var extra läskigt med det pratande trädet med armar. På kvällen fick jag smaka lite chips av Alexander, jag tror att det var dillsmak. Jag fick sova i Elvirs väska och det var varmt och skönt. Jag sov länge och när jag vaknade åt jag ostmacka till frukost, det var ganska torrt men jättegott och mättande. På vägen hem fick jag sitta längst bak i bussen med Cesar. Jag sov lite på vägen hem.