Hoppa till innehåll

En hälsning från Kajsa-Britta Kanin

Hej!
Mitt namn är Kajsa-Britta Kanin. Jag fick följa med åk5 till Mellbystrand, på vägen dit fick jag sitta med Alexander.

Först så pratade Magnus lite om vad vi skulle göra och hur det kommer att fungera. Sedan fick jag följa med Rasmus på en tipspromenad som Ulrika hade gjort, det var några svåra frågor men en av de var jätteenkel och den var om bamse så den kunde jag på direkten. Efter tipspromenaden följde jag med ner till stranden och där fick jag vara med och göra grillbröd och grillbrödet var superduper gott. Jag fick också klappa Jennicas hund Zegra och hon var super gullig, det var lite läskigt först men sedan när Jennica berättade att Zegra var snäll så samlade jag modet och klappade henne.

Jag fick också vara med att plocka skräp från stranden för ett konstprojekt. På vägen hem fick jag åka med Arvid och Theo som var väldigt snälla, de berättade vad alla vägskyltar betydde och hur bilar fungerar. Det var jätteroligt att åka till Mellbystrand!

Hälsningar Kajsa-Britta Kanin