Aktuellt – för konstnärer

Aktuellt – för alla

Aktuellt – för alla

Konst åt alla i Halland

Den 10-15 november visas utställningen Konst åt alla digitalt, med verk av 19 konstnärer från Halland. Värd för arrangemanget är Solbackens bygdegårdsförening i Laholm. Huvudarrangör är Bygdegårdarnas Riksförbund, Riksorganisationen Folkets Hus och Parker, Riksföreningen Våra Gårdar.
Läs mer om Konst åt alla
Läs mer om utställningen i Halland

Residencies in challenging times

Ta del av webbseminarieserien som i höst arrangerats i samarbete mellan Konstnärsnämnden/IASPIS och ResArtis, ett internationellt nätverk för konstnärliga residens.
Läs och se mer

Ungas rätt till kultur – digital samtalsarena

Hur kan vi öka ungas (13–18 år) delaktighet i kulturlivet? Kulturrådet arrangerar digitala samtal den 16 november och 8 december. Har du inte anmält dig än?
Läs mer om innehåll och anmälan

Fotokurs – Visuell gestaltning

I vår erbjuder Katrinebergs Folkhögskola en distanskurs i Fotografi – Visuell Gestaltning. Kursen leds av Ann Eringstam och syftar till att få dig mer självständig i ditt konstnärliga fotografiska arbete eller till förberedelse för högre fotografiska studier. Läs mer

Ta del av konsten digitalt

Med anledning av de skärpta coronarestriktionerna i Halland har flera konstinstitutioner just nu stängt för publik. För att ta reda på vilka som har öppet och vilka som har stängt, gå in på respektive institutions hemsida. Konstinstitutioner i Halland 
Det finns också möjlighet att ta del av material digitalt, bland annat visningar och workshops. Läs mer

Skriv något och tryck på enter.